Selma Lindberg


Kontaktuppgifter:

Mobil: 076-1454777
Mejl: selma.lindberg0503@gmail.com

Ålder: 16 år

Sysselsättning: Grundskola, åk.9

Traverfarenhet: Travet och hästarna har alltid funnits i mitt liv. Min ponnylicens tog jag 2016 och har sedan dess kört ponnylopp. För dagen så har jag hand om Varmblodet Edler här hemma i stallet. Tillsammans med min syster Signe har jag även två ponnysar varav den ena förra året startade i kriteriet där vi slutade som 3:a.

Egenskaper: Lugn men glad som litar på hästen.

Vad vill jag inom travsporten: I framtiden tror jag att jag någon gång ska bil skötare, för dagen gillar jag att tävla, träna och ha kul med mina hästar. En sak som jag i dagsläget är säker på är i alla fall att jag vill fortsätta med sporten, att sluta är inget allternativ.

Vad tänker jag om Travrikes Unga: Jag tycker att travrikes unga är en bra grej. Jag vill utvecklas som kusk, och det känns som att den här satsningen kommer att hjälpa mig framåt med det. Jag tänker på det som ett sätt att kanske få köra åt någon annan, vare sig om det gäller en värmning, ett provlopp, snabbjobb eller lopp.

Hjälper gärna tränare med: Jag hjälper gärna till med att köra provlopp, träningsjobb och lopp. Jag ser allt detta som saker som kan hjälpa mig framåt som kusk och individ.

Det vet du inte om mig: Jag körde ponnykriteriet och slutade trea förra året.

Favorithäst: Det får bli favorithästar istället för favorithäst. Jag har såååå svårt att välja mellan Edler och Tell’s Bus. Två otroligt genomsnälla hästar som bara är fantastiska.

Förebild inom travsporten: Jag har många bra förebilder skulle jag säga, men min största förebild är nog Örjan Kilström. Jag gillar hans körsätt och att han verkar väldigt lugn.


infoarjang@arjang.travsport.se