Rebecka Lennartsson

Kontaktuppgifter:
Mobil: 076-142 14 62

Ålder: 18 år


Sysselsättning: går på gymnasiet och jobbar hos Peter Strömberg på helgerna, och så har jag mina 3 hästar hemma som jag tränar och pysslar om.


Traverfarenhet: gått på Travskolan i många år, tog licens år 2016, köpte min första ponny år 2018 och har tävlat på sen jag fick min licens, sedan fick jag andra ponnyn sommaren 2019🥰Och hösten 2021 köpte jag mitt varmblodsto, och tog min storhästlicens 2022 och har kört 5 lopp än så länge🥰 och så jobbar jag hos Peter på helger och hjälper Paw på trav

Egenskaper: Lugn, inte rädd för att ta i, noggrann, glad och framåt.

Vad jag vill bli inom travsporten? Min plan nu för dagen är att jag ska jobba med hästar när jag tar studenten, jag gillar att både träna och tävla så att jobba hos en travtränare till en början är min plan.Jag vet att jag kommer fortsätta i många år till då jag verkligen brinner för sporten.

Vad tänker jag om Travrikes unga? Jag tycker att det är en rolig satsning på oss ungdomar. Jag vill utvecklas som kusk och tycker det är en bra grej med denna satsningen.

Hjälper gärna tränare med: Jag vill utvecklas som kusk och inom travet ännu mer så varje chans man får är värd jättemycket. Jag hjälper gärna tränare med att köra träningsjobb, provlopp och lopp. Men även värmningar och extrajobb på helger och under lov.

Favorithäst: Jag skulle säga mitt fina sto Livi Opal H.M hon är så genomsnäll och så duktig läromästare Förebild inom travsporten Jag har flera förebilder inom travsporten, som kusk skulle jag säga är Erik Adielsson han är lugn och han tänker alltid på hästens bästa vilket jag prioriterar högt. Men sen så får jag mycket hjälp och tips från Paw och Peter som hjälper mig väldigt mycket med allt.


infoarjang@arjang.travsport.se