Jessica Johansson


Kontaktuppgifter: 

Mobil:  072-2275040
Mejl: jessica99johansson@outlook.com 


Ålder: 21 (22 i augusti)

Sysselsättning: Jag jobbar som teamleader på Nortura i Norge. Jag läser även lite enstaka kurser på komvux. Som extra jobbar jag också som travskoleinstruktör på travskolan i Årjäng.

Traverfarenhet: Jag har hela mitt liv hållit på med djur och natur då min pappa har kossor och haft grisar. Där har intresset byggts upp och jag började på travskolan när jag var ca 6 år. Efter det har jag varit fast. Tog ponnytravlicens när jag var 12 år. Hade egen ponnytravare (gotlandsruss). Därefter hade jag ett uppehåll när jag började gymnasiet och nu är jag fast igen. Tog storhästlicens 2020.

Vid sidan av brukar jag hjälpa till hos Marita Arvidsson med hennes hästar och jag kör även travskolans storhästar.

Egenskaper: Jag är en väldigt glad och positiv tjej som alltid försöker sitt bästa. Jag är även en väldigt orädd tjej som ger sig in i det mesta och gillar utmaningar!

Vad vill jag inom travsporten: I framtiden ser jag mig själv med egna hästar som jag har i träning, kör nåt lopp då och då. Vill utvecklas helt enkelt och se en utveckling bland min framtida egna hästar!

Vad tänker jag om Travrikes Unga: Jag kör gärna lopp åt andra, en mycket bra möjlighet att utvecklas  för oss som är unga och har hela framtiden framför oss!

Hjälper gärna tränare med: Jag är en hjälpande hand i allt, ser detta som en chans att utvecklas och bli bättre.

Favorithäst: Järvsöfaks ✝️

Förebild inom travsporten: Många förebilder, har inte sån exakt favorit!

 


infoarjang@arjang.travsport.se