Frida Johansson
Kontaktuppgifter:

Mobil: 072-2309710
Mejl: fridajohansson76@gmail.com

Ålder: 17år (snart 18)

Sysselsättning: Studerar samhällsvetenskapsprogrammet vid Herrgårdsgymnasiet Säffle resterande tid tillbringar jag i stallet med mina hästar. 

Traverfarenhet: Jag har hållit på med ponnytrav sen jag var liten och körde mitt första ponnylopp när jag var 9år gammal och sen dess har intresset blivit större, även min familj har haft travhästar tidigare, sen 3 år tillbaka har jag varit delägare i kallblod tillsammans med Gunnar och Ann-Charlotte Kylén, idag är jag delägare i 2 kallblod och leasar för tillfället ytterligare en. 2020 tog jag storhästlicens och började köra lopp vilket jag tycker är väldigt kul.

Egenskaper: Som egenskap skulle jag vilja säga att jag är en lugn och noggrann person som inte är rädd för mycket. 

Vad vill jag inom travsporten: Inom travsporten skulle jag vilja fortsätta köra lopp men också träna egna hästar. Att se hur varje enskild häst utvecklas när man tränar och tävlar tycker jag är otroligt kul.

Vad tänker jag om Travrikes Unga: Jag vill gärna köra så mycket lopp som är möjligt, jag kör gärna åt andra så länge man anser att hästen är lämplig för en ung kusk, jag ser travrikets unga som en möjlighet att få fler uppsittningar och kunna utvecklas och skapa mer erfarenhet som tar en närmare ens mål och drömmar. 

Hjälper gärna tränare med: Jag hjälper gärna tränare med snabbloppskörning, värmningar, hästskötare på tävlingsdagar jag kan även hjälpa till att slå på och ta av skor, skulle också vara kul att få fler uppsittningar. 

Det vet du inte om mig: Det du inte vet om mig är att jag gillar att utforskar nya ridvägar i skogen och skor mina egna hästar.

Favorithäst: Min favorithäst är Mine Lotta :)

Förebild inom travsporten: Förebilder inom travsporten som kusk är Erik Adielsson, jag tycker han kör mjukt mot hästarna och taktiskt som gör att han blir en bra kusk i mina ögon. 


infoarjang@arjang.travsport.se