OBS SEMESTER
Sportkontorets öppettider och telefontider
Från 10 okt - 18 okt är Johanna på semester och kontoret och telefonen är då stängd. Vi hjälper er ändå med det som behövs, men kontakta oss då på mejl eller sms eller prata in meddelande på telefonsvararen. Sandra finns nåbar för hjälp under vecka 42 på telefon: 0573-638562.
Bemanningen varierar vanligtvis från vecka till vecka. På torsdagar är Johanna som oftast på plats. Ta kontakt om du vill besöka kontoret övrig tid så kommer vi överens om när det passar. Mejla eller skicka gärna sms om du inte kommer fram på växeln.
Mejl: infoarjang@arjang.travsport.se eller sms 073-8341776 (Johanna).
Kontaktuppgifter Johanna Karlin, travbanechef
0573-638561 johanna.karlin@arjang.travsport.se
PERSONAL BANOR
ORDINARIE RUTINER
Rundbanan:
Måndag - Sladdas två tillfällen, kl. 08-09, 12-14
Tisdag - Sladdas ett tillfälle, kl. 08-09
Ondag - Sladdas två tillfällen, kl. 08-09, 12-14
Torsdag - Sladdas två tillfällen, kl. 08-09, 12-14
Fredag - Sladdas två tillfällen, kl. 09-10, 12-14
Lördag: Sladdas två tillfällen, 08-09 och 12-13
Söndag: Sladdas inte, men är öppen om man vill köra på det som är
Rakbanan:
Måndag-onsdag-torsdag-fredag - Kl. 08-09 och 12-14, andra sladdningen varierar när mindre häst har kört. Sladdar inte om det inte körts.
Tisdag kl. 08-09
Lördag - Sladdas kl. 08-09 och 12-13 eller senare – Andra sladdningen varierar när mindre häst har körts. Sladdar inte om det inte körts.
Söndag och röddag- Sladdas inte, men är öppen.
Skogsslingan sladdas 3 gånger i veckan, måndag-onsdag-fredag morgon.
Dag före tävlingsdag är banan stängd. (gäller inte ponnytrav)
OBS: Är grinden stängd är banan stängd!
Undantag i schemat kan förekomma. När det bedöms nödvändigt, exempelvis vid arbete, stänger vi banan och då skickas information ut via sms.
Ta gärna kontakt med Anders eller Roberth vid frågor eller önskemål om särskild preparering på nummer 0573-638564. Vi löser det mesta bara vi får frågan.
Ska du starta din häst i Norge? Från 1 februari gäller nya regler för gränspassering. Läs mer här: https://bit.ly/3kNcbTO