Företagarträffen 14 juli

Fredagen 14 juli kl. 10.00 bjuder Westra Wermlands Sparbank och Affärstravet in till Företagarträffen på Travrestaurangen vid upploppsrakan på Årjängstravet med avslutande lunch. Temat är - Möjligheter i en turbulent tid.


Vi befinner oss i en turbulent tid. Ekonomin skakas av en fortsatt hög inflation och en svag krona. Anfallskriget i Ukraina har tvingat oss att omvärdera säkerhetsläget i Europa. Hur går det med ett svenskt NATO-medlemskap? Hur påverkar den internationella och nationella osäkerheten näringslivet och företagandet i Årjäng? Vilka möjligheter och utmaningar ser paneldeltagarna?

Dagens deltagare är:

Pål Jonson, försvarsminister.

Anna Ekström, tidigare utbildningsminister och en central figur inom fortbildningen.

Cecilia Skingsley, tidigare förste vice riksbankschef och numera chef för BIS Innovation Hub.

Hans Lindblad, tidigare budgetstatsekreterare och riksgäldsdirektör. Nytillträdd ordförande för Produktivitetskommissionen.

Jonas Nilsson, vd för Nordmarkens Fasader i Töcksfors.

Håkan Nordblad, vd Westra Wermlands Sparbank

Veronica Svensson, Sales Director Scandinavia, Hanza

Anna Lundmark Lundberg, vd Almi Värmland

Samtalen modereras av Ulrica Schenström, vd för den gröna och liberala tankesmedjan Fores som också sedan länge har ett tillhörahållande i Blomskog.

Varmt välkomna till en spännande och givande förmiddag med spännande anföranden och paneldiskussioner! Dagen inleds med kaffe kl. 10.00 och avslutas med lunch. Utöver givande diskussioner ges möjlighet att mingla med både talare och värdefulla lokala kontakter.

Anmäl dig redan nu!

Anmälan Företagarträffen fredag 14 juli


infoarjang@arjang.travsport.se