Sponsorpaket & samarbetspartner

Hos oss finns travsporten och hästen är i centrum – men vi är också en arena för så mycket mer. Vårt största travevent under året är Stortravet då det är publikfest och eliten av kuskar och hästar tävlar. Vi satsar också på morgondagens stjärnor. Vår Travskola erbjuder en meningsfull fritid för barn, ungdomar och vuxna. Tack vare Travskolan kan vi också öppna en dörr för fler in i det som vi älskar, travsporten och mötet med hästen.


Årjängstravet är ett av Årjängs kommuns starkaste varumärken och visionen för verksamheten är ”Sveriges vackraste bana”.

Samarbetspartner och sponsorer är en stor del av det som gör vårt arbete möjligt. Är du en av dessa? Låt oss berätta mer!

 

 

Välj ett sponsorpaket på järnnivå. Travskolans ”Ambassadör” och ”Goodwill” finns som val där du väljer barn- & ungdomsverksamheten som fokus för ditt sponsorskap. Välj ”Goodwill” och gör en god gärning för en valfri målgrupp. Detta marknadsför vi självklart i våra sociala medier som har en stor räckvidd.

Läs mer om alternativen längre ner

 

 

Välj en mellannivå på ditt sponsorpaket genom ett bronspaket. Välj exempelvis exponering med en större skylt som syns i tv och på atg.se under året. Eller varför inte sponsra ungdomssatsningen inom storhästtravet ”Travrikes Unga”? Som ger möjlighet för unga kuskar att få köra lopp i regionen.

Läs mer om alternativen längre ner

 

 

SAMARBETSPARTNER
Från nivå silver blir du samarbetspartner och ingår därmed i Årjängstravets nätverk Affärstravet. Du får utöver ditt innehåll i samarbetsavtalet inbjudan till två träffar om året som ger möjlighet till nätverkande.

SILVER FRÅN 20 000 KR - Innehåll efter intresse.
GULD FRÅN 50 000 KR - Större innehåll efter intresse.

Läs mer om skräddarsydda paket längre ner.

KONTAKTA MIG FÖR MER INFORMATION
Johanna Karlin, Travbanechef
Tel: 0573-63 85 61 / E-post: johanna.karlin@arjang.travsport.se

SAMARBETSAVTAL GENOM SKRÄDDARSYTT PAKET.
FRÅN 20 000:-

Vi inleder samarbetet med möte där vi tillsammans skräddarsyr ett paket med innehåll, helt enligt dina önskemål.

PARTNER ÅRJÄNGS STORA SPRINTERLOPP - Bli partner till flaggskeppet Årjängs Stora Sprinterlopp som avgörs på V75 under Stortravet. Du syns hela året med logga på baksidan av programmen och på hemsidan. Du bjuds även in till travets VIP-rum under Stortravet. FÖRETAGSLOPP - Sponsra ett travlopp med egen rubrik under säsongen. Vad ingår? Annons i travprogrammet, synlighet på atg.se, dela ut pris i vinnarcirkeln, segerkort på hästen, middag för två på Travrestaurangen eller hederstäcke med företagsloggan till segrande häst. Ditt företag lyfts i samband med loppet i sociala medier.

STORTRAVET: V75-LOPP - Exponering i tv-sändningar och VIP-plats på arenan för dig och ditt företag. Fyra lopp finns tillgängliga.

EXPONERING - Välj bland många olika alternativ från den minsta skylten, till flera skyltar i rad, för upprepat budskap och bättre synlighet i tvsändningar. Välj placering inne på arenan eller utanför mot E18. Vi erbjuder också plats på digital-LED-skylt strategiskt placerad längs E18 riktning Töcksfors-Norge för mycket god synlighet.

EGEN TRAVDAG - Skräddarsy en travdag och marknadsför ditt företag. Rubriksätt alla dagens lopp och annonsera i travprogrammet. Du får också exponera produkter eller tjänster mot kunder eller leverantörer denna dag. Kombinera med god mat i Travrestaurangen, kanske ihop med personal eller kunder? Du kan också dela dagen med dina samarbetspartners och fylla dagen med aktiviteter tillsammans med oss på travbanan. Vi lyfter företagen eller er i sociala medier under och inför er travdag.

SPORT - Sponsra storlopp eller sportslig serie för aktiva eller hästar, ex Kallblodsmästaren, en serie över säsongen för kallblodiga hästar med många exponeringar både i program och på webben. Eller varför inte sponsra en egen kuskserie under säsongen?

MÖTAS PÅ ÅRJÄNGSTRAVET - Vi erbjuder en etagerestaurang på upploppet, Travrestaurangen by Hotell Årjäng, med möjligheter att ta emot större grupper. Vi samarbetar även med Restaurang Travmuseet och Nordiska Travmuseet kring konferens

TRAVSKOLANS ”GOODWILL” 
Gör en god gärning med hjälp av Travskolan
- Vi skapar en aktivitet för en utvald målgrupp som ditt företag brinner för ex) barn- och ungdomsgrupper, utsatta grupper i samhället, en förskola, skolklass, ålderdomshem, barn- och vuxna med funktionsvariationer, eller dagcentergrupp. Ni erbjuds exponering på våra sociala medier i samband med aktiviteten. Om man önskar flytta aktiviteten till en annan plats tillkommer kostnad för resan och eventuella andra extrakostnader.

EXTRA Goodwill - Större form av aktivitet tids- och resursmässigt exempelvis aktiviteter som en del av pågående EU-projekt. Vi berättar gärna mer!

TRAVSKOLANS AMBASSADÖR - Skyltning
- Bli en av Travskolans ambassadörer som visas upp på Travskolans stall. 

BARN- OCH UNGDOMSSATSNING - Bidra till en satsning på barn och ungdomar lokalt genom exempelvis till utvecklande aktiviteter eller lokala klubbtävlingar. Ditt företag lyfts i samband med aktiviteterna på sociala medier.

UPPLEV HÄST - Travskolan kan skapa upplevelser där hästen är temat, för mindre och större grupper. Dubbelsulky med en rutinerad kusk är en av dessa häftiga hästupplevelser, under en travdag eller vid annat tillfälle. Ett annat uppskattat exempel är kickoff med personalen i form av femkamp. Riktigt kul!

KONTAKTA MIG FÖR MER INFORMATION
Johanna Karlin, Travbanechef
Tel: 0573-63 85 61 / E-post: johanna.karlin@arjang.travsport.se

 


infoarjang@arjang.travsport.se