Tom Horpestad

Tillsammans med sambon Rebecca driver jag, Tom Horpestad, en rörelse med 15-20 hästar i träning. Jag brinner för att träna fram en häst från grunden som unghäst till färdig tävlingsindivid och för att lyckas gäller det att träna varje individ utifrån sina förutsättningar. Min bas är på min gård i Klevane strax utanför Årjängstravet.


Gården och träningsmöjligheter.

På gården i Klevane har jag ett stort stall med plats för 20 hästar och ett mindre utestall. Jag har mycket mark på gården med plats för många stora och luftiga hagar. Motionskör gör vi på milsslånga grusvägar och tränar gör vi på rakbanan i närheten eller inne på Årjängstravet som ligger 2 km bort. Välkommen att besöka oss!

Tom har MONTDORE till salu i andelar.

Var med i tävlingsrätten i trippelmiljonären Montdore som jag leasar på villkoren 30/70. Det innebär att om du är med på 10 % gäller följande: Inga insatser, 1000 kr i månaden och 10 % av de 70 % i prispengar som tillfaller oss som leasingtagare. Montdore är i full tävlingskondition och startar regelbundet. Följ med oss på äventyret ihop med Montdore!

montdoretom.jpg

Tel: 070-58 07 227
Epost: Tom.Horpestad67@gmail.com
Adress:
Tom Horpestad AB
Klevane Klinten
672 91 Årjäng

www.stallhorpestad.com/

Bli hästägare på Årjängstravet

Vi hjälper dig som är intresserad av hästägande!

Kontakta
Johanna Karlin Travbanechef
0573-638561 johanna.karlin@arjang.travsport.se

eller
Viktoria Runesson sportadministratör
0573-638563 viktoria.runesson@arjang.travsport.se


infoarjang@arjang.travsport.se