Paw Mahony

Jag heter Paw Mahony och jag driver en proffstränarrörelse med för dagen 35 hästar. Jag har två anställda utöver mig själv och nytt ett unghästsamarbete med tränare Peter Strömberg på Årjängsstallet. Vi brinner för hästen, att träna unghästar från grunden till fantastiska tävlingsindivider och självklart att tävla. Vi är riktiga vinnarskallar bägge två. Vi har många olika ägarskap hos oss, både andelshästar och hästar med en ägare. Alla är välkomna och att ha en tät dialog med hästägarna är viktigt för oss.


Träningsfilosofi

Vi vill våra hästar skall må bra och trivas i en tryggt och trevlig miljö. Våra hästar går alltid i flock om det är möjligt detta för de ska hålla sig glada och få vara sociala. Även unghingstarna får ha kompisar så länge det går och detta för de skall få leka och vara ”barn”. Vi har hästarna ute så mycket som det går året runt.

Vi tränar starthästarna två gånger i veckan. De värms rejält och själva jobben körs i en backe med perfekt lutning. Emellan jobben körs motionsturer på milsslånga skogsslingor. Vi kör på mycket fina skogsvägar som på sommaren är mjuka och fina med sand i botten, på vintern kör vi på packad snö/is vilket är skonsamt och bra för hästarna.

Skall starthästarna gå banjobb gör vi det på Arvikatravet eller Årjängstravet. Arvika har en fin 800m bana som är i mycket fint skick både sommar och vinter. På vintern spolas banan och vi kör då på ren isbana. Årjängstravet passar bra nu när unghästarna är uppstallade där, att kombinera körning med dem ihop med snabbjobb.

Paw erbjuder dessa som andelshästar:

Kontaktuppgifter  

Tel: 073-597 53 40

Adress:
Stall Mahony AB
Rinnen Där Framme
671 96 Mangskog

www.stallmahony.com

Bli hästägare på Årjängstravet

Vi hjälper dig som är intresserad av hästägande!

Kontakta
Johanna Karlin Travbanechef
0573-638561 johanna.karlin@arjang.travsport.se

eller
Viktoria Runesson sportadministratör
0573-638563 viktoria.runesson@arjang.travsport.se


infoarjang@arjang.travsport.se