Vill du jobba som funktionär på Årjängstravet?

Vi söker tävlingsfunktionärer till säsongen 2024. Vi söker just nu en person till måldomarenämnden (nämndeman) en person till bandomarenämnden (nämndeman) och en startpersonal (understarter). Vi arrangerar 15 ordinarie travdagar och 3 ponnytravdagar 2024.


Bandomarnämnden - du håller koll på vilka hästar som har otillåten gångart under loppet tillsammans med två personer till. 

Startpersonal - du ser till att starten går iväg på rätt sätt. Vi söker även någon som kan tänka sig att köra startbil vid autostart.

Intresse och eller kunskap om travsport är ett krav. Erfarenheter som domare är meriterande. För att lyckas i arbetet som funktionär krävs det att du kan ta snabba beslut, är stresstålig, har god kommunikativ förmåga och är en teamspelare som har lätt för att samarbeta med andra. 

Vi erbjuder utbildning och man går bredvid som praktikant en tid innan man kan axla rollen fullt ut. Lön och reseersättning utgår självklart.

Är du rätt person och vill veta mer? Tveka inte att söka! Skicka ett mejl eller ring Johanna Karlin, travbanechef 0573-638361 eller mejla johanna.karlin@arjang.travsport.se.

 

Vi ser fram emot att få just din ansökan! 

 

 


infoarjang@arjang.travsport.se