Travrestaurangen

Travrestaurangen Årjäng! 

På Travrestaurangen är stämningen alltid på hög nivå. Restaurangen är en etagerestaurang och restaurangens placering gör att du alltid har en perfekt utsikt över travbanan oavsett var du sitter, samtidigt som du avnjuter en god buffémiddag där fokus ligger på hög kvalitet på råvaror och god service.

Travrestaurangen erbjuder en riktigt trevlig à la carte-meny och en läcker dagens buffé varje travdag.

Restaurangen är utmärkt för såväl små som stora sällskap. Längst till vänster i restaurangen finner du en helt ny loungeavdelning. Där kan ni med samlas innan eller efter middagen för en drink eller kanske bara en kopp kaffe med kaka.

Boka bord: 0573-711 545

Travrestaurangen

På Travrestaurang är stämningen alltid på hög nivå. Restaurangen är en etagerestaurang och restaurangens placering gör att du alltid har en perfekt utsikt över travbanan oavsett var du sitter, samtidigt som du avnjuter god mat där fokus ligger på hög kvalitet på råvaror ihop med god service. 

Boka bord

Restaurang Travmuseet

I stallbackskurvan uppe på berget ligger Restaurang Travmuseet. Öppet varje travdag och serverar lunch på vardagar.

Kiosk ÅIF

ÅIF håller öppet sin kiosk vid lekparken utvalda travdagar.

Välkomna!

Damklubbens café

Damklubbens café är öppen på publikplatsen under travdagarna. Cafét serverar god fika och dryck, enklare mat och smörgåsar.

Övrig servering

Travrestaurangen Årjäng erbjuder ett utbud av mat & dryck under Travrestaurangen utvalda travdagar. På Stortravet finns extra utbud av mat & dryck på området.