Hemmasegrar

I lördags körde vi ponnytravtävlingar med hela 14 lopp. I 12 av dessa segrade Årjäng, Åmål och Färjestads ungdomar. Superkul.

För Årjängsekipagen började det i lopp 4 där Justine Dypedal vann tillsammans med sin egentränade Ellvira. Segertiden blev 1,57,9 över lång distans för ponny.

I loppet efter segrade Gold Chess tillsammans med Signe Lindberg som fick chansen av Nellie Norsell som tränar. Segertiden blev 2,29,5 över medeldistans.

I lopp 6 som var monté för kategori B tog Lea Mattsson en seger med Micklo Nick. Det var ekipagets femte seger på fem möjliga i år. Segertiden blev 1,46,1g över lång distans och Caroline Mattsson tränar.

I lopp 7 som också var ett montélopp fast för kategori A vann Lea Mattsson också men då med sin egen Consors Hilja. Segertiden blev 2,45,9g.

Sedan var det dags för Gold Chess att ta andra segern för dagen, denna gången med Selma Lindberg i sulkyn.  Segertiden skrevs till fina 2,26,7g.

Nästa seger för Lea Mattsson kom i lopp 10 då hon vann med Consors Hilja igen fast då satt hon i sulkyn. Segertiden blev 2,45,0g över lång distans. Detta var Leas fjärde seger för dagen då hon även vann lopp 1 med Selina Sylvanders ponny Roshems Melinda.

Stort grattis till alla fina prestationer under dagen.