VÄSKFÖRBUD

Väskförbud gäller på publikplatsen för vårt evenemang lördag 13 juli, dock inte fredag 12 juli. På drive-in och ställplatsområdet inklusive berget österut gäller inte väskförbudet som också är avspärrat från publikplatsen.


Varför gäller förbudet? Polismyndigheten har tagit beslutet och infört totalförbud mot införsel av väskor på större evenemang. 

 

Vilka väskor gäller det? Det gäller handväskor av alla storlekar så som:

       - kylbagar
        -plastpåsar
        -ryggsäckar och liknande. 

 Undantag

        -om du av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in.
        -för personer med barn som har behov av skötväska. 

Väskor som är tillåtna ska noggrant kontrolleras innan besökaren går in på området. Årjängstravet tar inte ansvar för förvaring av medhavd väska.

Det är okey att bära stol, paraply, jacka och liknande i handen in.

Var gäller förbudet? Det gäller för publikplatsen. Publikplatsen sträcker sig från huvudentrén och gränsen mellan stallbacke och publikplatsen till gaveln på spelhallen/totohallen. 

Drive-in och ställplatsområdet

inklusive berget öster om spelhallen/totohallen är undantaget från väskförbudet eftersom det klassas som parkering och för att sitta i det området behöver du anlända genom drive-in-entrén. Det området är avspärrat mot publikplatsen och vill du besöka publikplatsen får du inte ta med dig väskan in. Du kan promenera in och behöver inte komma i bil. 

Mer information om väskförbudet: Väskförbud på större evenemang | Polismyndigheten (polisen.se)

 

Varmt välkomna till Stortravet 2024!

Publicerad onsdag 29 maj 2024. infoarjang@arjang.travsport.se