PANG - PÅSK

Påsken inleds alltid med Långfredagstravet på Färjestad.


Där inledde Peter Strömberg påskhelgen med att vinna Amatörernas Påskpris med 100 000 kronor i första pris. Det var med hästen Shiraz de Zeun som tränas av Juha Koskela. 

Påskbomben för ponnys vann Skotts Amaretto coh Lea Mattson, tvåa var Tell's Bus och Signe Lindberg. 

På Påskafton var det Klosterskogen och där hade Stall Kristian Lindberg med sig två montéhästar. Det var Profinitif och Iina Aho som segrade efter att ha tagit hand om ledningen som dem sedan släppte. In på upploppet utmanade dem ledaren och vann med en halv längd. Segern var värd 30 000 norska kronor. Ove R Andersson äger och Signe Lindberg sköter om Profinitif. Bailamos slutade sexa. 

Foto: Hesteguiden 

Påskdagen är alltid på Romme och om någon kommer ihåg för två år sedan och R.K.Queen. Nu gjorde hon det igen och på samma sätt. Från bricka 13 och 20 meters tillägg hängde dem med längre ner i kön. 500 meter från mål fick han draghjälp i tredjespår och in på upploppet spurtade dem precis som för två år sedan förbi övriga och vann.  Paw Mahony körde till seger och äger gör Mikael Viotti i Brunskog. Segertiden blev 13,4 över medeldistans och 100 000 konor i förstapris. 

 

Foto: TR Media 

Årjängstravet gratulerar!

 

 

Publicerad tisdag 2 april 2024. infoarjang@arjang.travsport.se