En miniguide till besökare Årjängstravet 2023

Det närmar sig vårpremiär på Årjängstravet och vi guidar här våra besökare med nyttig information om vad som gäller kring entré, program och spel 2023.


 
ENTRÉ, BILJETTER & BOKNING
Vi använder oss av digitala biljettjänsten Tickster för bokningar av eventpaketeringar, entrébiljetter och restaurangplatser till våra travdagar. Du kan även köpa entrébiljett på plats utan förköp med kontanter, swish eller kort samt boka bord genom att ringa 0573-63 85 65. Sportkontoret är öppet de flesta dagar och hjälper dig med bokningar om du kommer in.
 
ÅRSKORT
Nytt i år är att du kan köpa årskort för 400 kronor. Kortet gäller alla travdagar även 15 juli (V75). Årskortet köpes på tickster via länken eller så hjälper vi dig på Sportkontoret.
 
DRIVE-IN
Det finns möjlighet att köra in med bilen för en drive-in-avgift vid infarten öster om travbanan.
 
TRAVPROGRAM
Travprogram finns gratis (ej 15 juli) på plats och digitalt på webben. Travprogram finns att hämta från tre dagar före travtävlingen på Sportkontoret Årjängstravet. Program kan även köpas på ICA Årjäng och OKQ8.
 
SPEL
Från och med 2023 finns inte spelterminaler från ATG på publikplatsen, men vi hjälper dig gärna med spel i mobilen.
På Nordiska Travmuseet finns en spelterminal som kommer vara öppen alla travdagar där du kan spela som tidigare.
 
Tveka inte att kontakta oss eller besöka sportkontoret om du har frågor, telefon: 0573-711545 eller mejl infoarjang@arjang.travsport.se
 
Välkommen till Årjängstravets vårpremiär fredag 14 april!

Publicerad tisdag 21 mars 2023. infoarjang@arjang.travsport.se