Stora framgångar för Travskolan på Örebro!

Lördag 10 juni arrangerad Örebrotravet en heldag för ponnyer och det kördes 12 lopp, och i dessa var det Årjängsekipage representerade i flera av dem.


Det började i lopp 2 som var ett lite större lopp, lilla Svampen så startade Travskolans Slätthans Fantasy som för dagen kördes av Emilia Lohman. Det kunde inte ha slutat bättre då ekipaget ledde loppet hela vägen från start till mål och segrade på fina 1,48,2/1640m  

I lopp 4 startade 15 shetlandsponnyer och två av dessa var Årjängstränade. Det blev en kamp ända in på linjen mellan just dessa två och segrade gjorde Lykke Våler Bodin med  Gårders Romeo tätt följt av Olivia Mahony och Sally.

Lykke Våler Bodin passade även på att vinna med sitt nyförvärv Ängdalas Kanel i lopp 6 där Alva Grindenäs ledde större delen av loppet med Slätthans Safir som tyvärr slog på en 3:e galopp i sista sväng och blev diskade, men fin form på häst och kusk så det dröjer nog inte länge innan segern sitter där.

I lopp 9 var det dags för Årjäng igen och denna gången i ett montelopp för kategori B ponnyer där Ella Kihlgren segrade tillsammans med Travskolans Harley Super Nova.

Harley super Nova visade storform då hon även vann lopp 11 tillsammans med Lea Mattsson.  

IMG_6011.JPG

IMG_5990.jpg

 

 

Publicerad onsdag 14 juni 2023. infoarjang@arjang.travsport.se