Kaffe kaka femte raka och två andra fina segrar!

Arvikatravet och Biri var de som besöktes av vinnare igår onsdag.


Först ut var Arvika där första segern kom i lopp 1 där Tim Nagel vann med egentränade Baiae. Från spår 8 kom de iväg bra och tog positionen rygg ledaren. Tim valde sedan att gå ut och tog dödens. In på upploppet kopplade dem greppet och segermarginalen blev en nos. Det var Baiaes första start och första seger. 15 000 kronor belönades Tim med som både tränar, äger och fött upp.  

Baiae mål.jpg

I Arvikas sista lopp vann Fina Re och Per Ludvig Nilsen. De kom bra iväg från start och tog positionen dödens och passade sedan på att vila i rygg på ledaren. Ludde valde att gå ut igen och de fick jobba på i dödens. Dem kopplade greppet på upploppet och segermarginalen blev en halv längd. Stall Söskenbarn som äger fick för det 15 000 kronor. 

Fina Re 2.jpg

Fina Re mål.jpg

Foto: Lennart Kihlman 

Kvällstrav kördes på Biri travbane där Kristian Lindberg hade med sig segerstaplaren Remlov. Seger blev det igen då Vidar Hop bestämt körde till täten och där fick han styra ända in i mål. Femte raka segern och 16 000 norska kronor till Terje Remme med flera som äger. Nytt fint rekord igen på 28,1 auto över medeldistans. 

remlov2.jpg

Årjängstravet gratulerar! 

Publicerad torsdag 13 juli 2023. infoarjang@arjang.travsport.se