Två segrar i Norge!

I torsdags blev det en seger på Momarken av en åttaåring och igår blev det en Årjängsseger på Bjerke av en lovande treåring.


I torsdags körde Momarken kvällstrav och flera från Årjängs startade. Bäst gick det för åttaåringen Benzema och Per-Oleg Midtfjeld. Från 40 meters tillägg kom det fint iväg och tog positionen tredje invändigt. Varvet från mål kom luckan och Per Oleg gick ut. Attacken i tredjespår kom på bortre långsidan och det bet bra och in på upploppet hade de kopplat greppet om ledaren och kunde avgöra enkelt till seger. Roger Persson tränar och äger också i Stall Persson HB. För segern fick dom 16 000 kronor. 

benzema norge.jpg

Foto: Hesteguiden 

Igår på Bjerke var det dags för treåringen Milltag att göra första starten efter kvalet i oktober. Från bricka 12 kom det väldigt bra iväg och in i första sväng satt dem i täten. Där fick dem bestämma tempot och inget kunde hindra dem. Segern blev mycket enkel med en segertid på 17,7 över medel distans. 14 000 kronor till Stall Mahony AB. Paw Mahony tränar och satt i sulkyn. Med sig fick dem även ett tredjepris med Onkel Tooma under kvällen.

MIlltag.jpg

Foto: Hesteguiden 

Årjängstravet gratulerar!

Publicerad måndag 14 november 2022. infoarjang@arjang.travsport.se