EXKLUSIVT ERBJUDANDE

Till dig som vill sikta mot ⭐stjärnorna⭐ tillsammans med Torbjörn Selvåg och Kristian Lindberg. Härmed erbjuds en andel i toppämnet ⭐HICKOVELICISSMO⭐.


Ettårigt sto med toppstam efter Explosive Matter undan Champagne med syskon som levererat.

Helbror Policy of Truth har vunnit 12 av 29 starter och tjänat nästan sex miljoner kronor. På meritlistan finns en seger i långa E3 samt andraplatser i Breeders Crown och Svenskt Travkriterium. Rekord 1.09,6ak.

Champagne levererar enbart vinnare och med Hickovelocissimo är målet självklart att slå tidigare avkommors resultat. Hickovelocissimo anmäls till alla klassiska lopp, premiechansen och kommer tränas av team Kristian Lindberg.

Torbjörn Selvåg är den lilla uppfödaren med de stora framgångarna med stjärnhästen Hickothepooh som största uppfödarmerit. Han bjuder nu in dig till ett hästägande tillsammans med honom.

-Vi har med stor succé sålt avkommor etter Champagne tidigare på auktion. Vi fick 470 000,- för Hickodelicious. Ifjol sålde vi helbror Hickoexplosive för 400 000,- till Robert Bergh. Denne gång vill vi själv vare med på ett avkomman, och på samma gång tänka långsiktigt på vår avel. Därför säljer vi nu ut tävlingsrätten. Valet på ett samarbete med Team Lindberg var enkelt. Seriös tränare med ett bra team runt sig. Lokal tillhörighet, och inte minst har de goda resultat.” säger uppfödare Torbjörn Selvåg.

-Vi startar 1 april med att hon går till Kristian för tämjning och inkörning. Omkring 1 juni går hon tillbaka till Selvåg i Koppom for 2 månaders bete. Då har vi ett ägarträff i juni. Sen startar allvaret….

Kristian Lindberg lovordar hästen:

-Jag har varit och besiktigat Hickovelocissimo. Flott häst med bra motorer. Skal du vara med på en topphäst har du chansen nu. säger Kristian.

Erbjudandet gäller fram till 15 februari då hästen annars anmäls till elitauktionen.

En andel av tjugo i tävlingsrätten för en insats på 10 000 kr och en månadsavgift på 900 kr. Easy KB kommer att administrera andelslaget.

Kontakt: Torbjörn Selvåg 070-33 22 577 Kristian Lindberg 070-33 96 331

#kristianlindberg #ägahästårjängstravet #ägahäst #siktamotstjärnorna #hickovelocissimo

Publicerad tisdag 18 januari 2022. infoarjang@arjang.travsport.se