Årjängstravet förstärker teamet och söker ban- och anläggningsansvarig

Årjängstravets vision är ”Sveriges vackraste bana” och det är en ledstjärna i det dagliga arbetet. Vi arbetar i en fantastisk miljö och erbjuder en tillgänglig träningsanläggning. Våra ledord är god service, gott bemötande och gemenskap. Vi gör medvetna val, har utvecklingsvilja och ser möjligheter. Det bidrar till bilden av Sveriges vackraste bana.


Om oss
Årjängstravet är en arena för travsport med fokus på tävling, träning och rekrytering av framtidens aktiva. Travbanan är under utveckling och det kommer framöver vara ett extra stort fokus på modernisering av arenan, både på stallbacken och för publiken med hållbarhet som en röd tråd.

Om dig
Vi behöver nu förstärka teamet och söker en person som vill vara med och bidra till visionen ”Sveriges vackraste bana” och leda arbetet på anläggningen.

Vi söker en social, driftig och ansvarstagande teamspelare som ser möjligheter. Du drivs av att leverera bra resultat, är flexibel och kan prioritera efter verksamhetens behov. Du behöver kunna strukturera arbetet för dig själv och andra mot uppsatta mål. Du upplever det stimulerande att i perioder arbeta i högre tempo och gillar att lösa problem. Ledaregenskaper och god kommunikativ förmåga liksom samarbetsförmåga är viktigt för att lyckas i tjänsten.

Erfarenhet av maskiner och eller traktorkörning samt körkort är ett krav. Meriterande är om du tidigare haft arbetsledaransvar, har erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete, budgetansvar, hantverkskunskaper, arbete med utvecklingsprojekt och kunskap om häst och trav.

I arbetet ingår beredskapsjour, kvällstid och helger beroende på säsong. Huvudsäsongen är april till oktober men travtävlingar arrangeras även på vintern. Träningsanläggningen och utbildningsverksamheten är öppen året runt.

Om tjänsten
Dina ansvarsområden är breda och arbetet är varierat. Träningsbanor, fastigheter och anläggningar är öppna varje dag året runt, du ser till att de är i gott skick. Du har ansvar för snöröjning, halkbekämpning och bevattning beroende på säsong. Du utför service för hyresgäster och utbildningsverksamheten Travskolan. Du arbetsleder och schemalägger personal. Du är med och planerar och genomför travtävlingar. Du bidrar i de utvecklingsprojekt som pågår med allt ifrån renoveringar, reparationer, ombyggnationer till nybyggen.

Tillsammans med travbanechef har du ansvar för arbetsmiljöarbete och budget. Anläggningsansvarig rapporterar till travbanechef.

Anställningsform: Heltid.
Anställning eller entreprenadform kan diskuteras.

Frågor om tjänsten
Kontakta Johanna Karlin, travbanechef 0573-638561

Mejla ansökan med personligt brev och CV till johanna.karlin@arjang.travsport.se senast 25 februari.
Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad onsdag 2 februari 2022. infoarjang@arjang.travsport.se