Foto: Martin Langels, ALN, TR Bild

Kallbloden och B-tränarna tog för sig på Romme i fredags

Under fredagens kvällstrav på Romme startade sju kallblod som alla tränas av amatörer och med mycket fina resultat.


Det började i lopp 2 där Emelie och Joel Djurberg hade med sin 5-åring Sundbo Hero som gjorde sin tredje start i livet. Från spår 4 från 40 meter tillägg hamnade de tredje utvändigt och som sedan blev andra utvändigt. In på upploppet kom luckan som gjorde att de kunde spurta till seger med en nos. Rikard N Skoglund körde till seger på tiden 36,0 över lång distans. 30 000 kronor till ägarna Emelie Djurberg och Sundbo El AB och extra roligt är det också att Emelie har fött upp honom.

I lopp 4 var det dags för Gunnar Kylén att köra Stjärnviking till seger. Från spår 5 bakom bilen kom de fint iväg och fick rygg på ledaren. In på upploppet kom luckan även där och de kunde avgöra till seger. Frida äger tillsammans med pappa Lars-Åke Johansson och fick för det 30 000 kronor och nytt fint rekord på 29,7 auto över medel distans.

Tredje segern för kvällen kom i lopp 6 genom Jokke Ålj och Emilia Leo. Det blev ledning från start till mål och en segermarginal på 1 längd. Även ett nytt rekord på 26,3 auto över medel distans och 35 000 kronor. Jerry Nilsson tränar och äger tillsammans med dottern Emelie Ahlin.

Foto: Dalatravet 

Årjängstravet gratulerar!

Publicerad måndag 15 mars 2021. infoarjang@arjang.travsport.se