Uppdatering publik Stortravet 2021

Igår kom det glädjande beskedet att regeringen fastslår steg 2 gällande publik på offentliga tillställningar från 1 juli och att Värmland inte åläggs några särskilda restriktioner. Vi ser fram emot att ta emot delar av Sveriges vackraste publik! 


PUBLIKANTAL STORTRAVET 2021
Fredag 16 juli 
600 personer fritt.

Lördag 17 juli
3000 personer på anvisad sittplats.

Endast förköp via Tickster gäller för båda dagarna! Biljettförsäljningen startar måndag 5 juli kl. 09.00!

Fredag - Man köper endast entrébiljett och rör sig fritt på publikplatsen.

Lördag - Man köper entrébiljett och sedan platsen man önskar på publikplatsens område, eftersom det är anvisade sittplatser som gäller. Det kommer finnas många val för platser: bänkar, uteläktare, drive-in och anvisade plater för egen medhavd stol att välja på utspritt på området. Det betyder i princip samma struktur som vi brukar ha fast mindre antal personer totalt. Den stora skillnaden i år är att man antingen väljer att boka bord på Travrestaurangen och vistas där eller vistas utomhus på publikplatsen.

Vi kommer ha öppet spelterminaler ute och kioskserveringar för take-away. Alkoholservering sker endast på restaurangerna och vi uppmuntrar att man tar med egen picknick.

HÄSTÄGARE
Vi reserverar en del biljetter samt platser för hästägare med häst till start fram till anmälan och hela måndagen 12 juli. Hästägare med häst till start samt hästägarekort knutna till Årjängstravet får boka fribiljetter genom särskild bokningslänk. I övrigt delar vi inte ut fribiljetter.

Vi reserverar även tillsammans med Hotell Årjäng vissa platser i Travrestaurangen till hästägare.

Stallbacken är stängd för publiken, inklusive hästägare.

RESTAURANGER
Travrestaurangen by Hotell Årjäng - Boka bord 0573-130 59
Restaurang Travmuseet är abonnerat fredag och lördag 16-17 juli.

Följ våra tävlingar som digital besökare i Årjäng LIVE, se loppen på Atg-live och följ oss i våra sociala kanaler.

Välkomna att boka era biljetter på Tickster.

Utländska gäster, norrmän bland annat, kan från 1 juli inte spela i våra spelterminaler. Atg hänvisar utländska gäster att spela digitalt till sitt eget lands spelbolag, för norrmän gäller riktsoto.no. 

Publicerad tisdag 29 juni 2021. infoarjang@arjang.travsport.se