Midsommartrav 25 juni - Biljetter släpps på onsdag!

Midsommarafton bjuder på lunchtrav med V65 där första start går 12:20. Biljettsläppet på Tickster sker på onsdag kl. 09.00 och 500 personer på anvisad sittplats gäller hela juni.


Vi öppnade upp publikplatsen för max 500 personer för första gången i fredags den 11 juni. Endast förköp gäller och entrébiljetter säljs på Tickster. Det erbjuds sittplatser i form av bänkar, plats på uteläktare eller drive-in för bilen.

Hur gör man?
-Gå in på Tickster via länken.
-Välj travdag 25 juni.
-Först bokar du entrébiljett
-Välj plats bänk, uteläktare eller drive-in. OBS! Bokar någon annan platsen (bänk eller bil på drive-in) väljer du bara biljett.

Är du hästägare gäller två fribiljett per startande häst. Bokningslänk mejlas separat.

Är du hästägare knuten till Årjängstravet med hästägarkort från 2020 gäller även detta som fribiljett för två personer. Bokningslänk mejlas separat.

Det reserveras ett visst antal biljetter per dag för hästägare.

Kontakta Viktoria eller Johanna på sportkontoret om du har frågor eller vill ha hjälp. 

Vad gäller på plats?
För alla platser gäller först till kvarn med giltiga biljetter såklart. Man väljer sin bänk eller plats på uteläktaren när man kommer och den platsen har man sedan under travdagen. Varje bänkplats får 20 kvadratmeter och läktarplats fem kvadrat.

Bilar parkeras på drive-in-området i ordningen de anländer och man kan sitta med medhanv stol vid sin bil. Man får hålla sig på sin plats under travdagen undantaget för toalettbesök eller för köp i take-away kiosken i Damklubbens café. Det kommer vara viktigt att alla håller strukturen för att det ska fungera på plats och vara säkert ur smittskyddssynpunkt. 

Våra restauranger öppnar också i juni och du bokar bord direkt med Hotell Årjäng för Travrestarangen och direkt med Restaurang Travmuseet för den restaurangen. Personerna på restaurangerna räknas utanför området för allmänna tillställningen och får heller inte vistas på anläggningen i övrigt under tävlingsdagen. Även här kommer vissa platser reserveras för hästägare och partners.

Läs mer om våra restauranger genom att klicka.

Du kan fortsatt även följa våra tävlingar som digital besökare genom Årjäng LIVE (Youtube) och se loppen i Atg-live. Följ våra sociala kanaler facebook och instagram.

 

Publicerad måndag 14 juni 2021. infoarjang@arjang.travsport.se