Stortravet 2021 - Vad gäller

Stortravet presenterar STL/V75 med Årjängs Stora Sprinterlopp och Erik Perssons Memorial lördag 17 juli. Årets folkfest och en av de största traveventen i Sverige efter Elitloppshelgen! Vi ser fram emot att ta emot delar av Sveriges vackraste publik! 


PUBLIKANTAL STORTRAVET 2021
Fredag 16 juli 
600 personer fritt.

Lördag 17 juli
3000 personer på anvisad sittplats.

Endast förköp via Tickster gäller för båda dagarna! Biljettförsäljningen pågår.

Fredag - Man köper endast entrébiljett och rör sig fritt på publikplatsen.

Lördag
- Man köper entrébiljett och sedan platsen man önskar på pulbikplatsens område, eftersom det är anvisade sittplatser som gäller. Det kommer finnas många val för platser: bänkar, uteläktare, drive-in och anvisade plater för egen medhavd stol att välja på utspritt på området. Det betyder i princip samma struktur som vi brukar ha fast mindre antal personer totalt och avstånd mellan sällskap. Den största skillnaden i år är att man väljer antingen att boka bord på Travrestaurangen och vistas där eller vistas utomhus på publikplatsen.

Vi kommer ha öppet spelterminaler ute och kioskserveringar för take-away. Alkoholservering sker endast på restaurangerna och vi uppmuntrar att man tar med egen picknick.

Vi på Årjängstravet ser fram emot att få arrangera Stortravet 2021 med travloppen Årjängs Stora Sprinterlopp och Erik Perssons Memorial som höjdpunkterna!

STÄLLPLATS - SENASTE NYTT
Ett 50-tal platser kommer finnas för ställplats för husvagn/husbil i år. Det som gäller är att man anländer fredag kväll eller tidigare under veckan och inga insläpp av husvagnar eller husbilar sker på lördagen. Endast förköp via tickster gäller även här och platserna släpps onsdag 7 juli kl 12.00.

TIDER
Fredag - Entrén öppnar kl. 17.00 och första start är 18.30.
Lördag - Entrén öppnar kl. 10.00, invigning 13.50 och första start är 14.45.

HÄSTÄGARE
Vi reserverar en del biljetter samt platser för hästägare med häst till start fram till anmälan och hela måndagen 12 juli. Hästägare med häst till start samt hästägarekort knutna till Årjängstravet får boka fribiljetter genom särskild bokningslänk. I övrigt delar vi inte ut fribiljetter.

Vi reserverar även tillsammans med Hotell Årjäng vissa platser i Travrestaurangen till hästägare.

Stallbacken är stängd för publiken, inklusive hästägare.

RESTAURANGER
Travrestaurangen by Hotell Årjäng - Boka bord 0573-130 59. Öppnar kl. 17.00 fredag och 12.00 lördag.
Restaurang Travmuseet är abonnerat fredag och lördag 16-17 juli.

Följ våra tävlingar som digital besökare i Årjäng LIVE, se loppen på Atg-live och följ oss i våra sociala kanaler.

SPEL UTLÄNDSKA GÄSTER
Utländska gäster, norrmän bland annat, kan från 1 juli inte spela i våra spelterminaler. Atg hänvisar utländska gäster att spela digitalt till sitt eget lands spelbolag, för norrmän gäller riktsoto.no. 

Välkomna att boka era biljetter på Tickster.

Publicerad tisdag 6 juli 2021. infoarjang@arjang.travsport.se