Säkra din plats på Stortravet i juli 2021!

Härmed ges du en exklusiv möjlighet att säkra biljetter och plats för dig och personalen på årets folkfest i Årjäng 2021, STORTRAVET 16-17 juli. Det finns olika företagspaket för dig och ditt företag att välja på. Sponsra ett lopp, säkra era biljetter, platser och stötta samtidigt Årjängstravet, Sveriges vackraste bana.


Företagspaket NIVÅ 1 - 6 000 kr - STORTRAVET 2021

Vad ingår - Företagslopp FREDAG 16 juli & entré för 4 personer 16 och 17 juli. Egenvald plats på publikplatsen utomhus fredag och lördag 16-17 juli för 4 personer, kvadrat enligt riktlinjer. Det är okey att endast nyttja lördagens plats. Sätt upp tält och synliggör företaget på platsen. Önskas plats i Travrestaurangen istället går det bra. Mat bekostas utöver. Var gärna med och dela ut pris i vinnarcirkeln till ditt lopp på fredagen.

Först till kvarn gäller för paketet, antal tillgängliga paket är 5 stycken.

 
Företagspaket NIVÅ 2 - 10 000 kr - STORTRAVET 2021

Vad ingår - Företagslopp LÖRDAG 17 juli, ett lopp utanför V75-kupongen, & entré för 4 personer 16 och 17 juli. Egenvald plats på publikplatsen utomhus fredag och lördag 16-17 juli för 4 personer, kvadrat enligt riktlinjer. Det är okey att sätta upp tält och synliggöra företaget på platsen. Det är okey att endast nyttja lördagens plats. Önskas plats i Travrestaurangen istället går det bra. Mat bekostas utöver. Var gärna med och dela ut pris i vinnarcirkeln till ditt lopp på lördagen.

Först till kvarn gäller för paketet, antal tillgängliga paket är 5 stycken. Det är okey att dela paketet med ett företag.

Företagspaket NIVÅ 3 - 50 000 kr - STORTRAVET 2021

Vad ingår - Företagslopp på V75 & STL (Svenska Travligan) lördag 17 juli & entré för 20 personer 16 och 17 juli. Egenvald plats på publikplatsen utomhus fredag och lördag 16-17 juli för 20 personer, kvadrat enligt riktlinjer. Det är okey att sätta upp tält och synliggöra företaget på platsen. Önskas plats i Travrestaurangen istället går det också bra. Mat bekostas utöver. Ditt företag får synlighet i tv och du får dela ut pris i vinnarcirkeln till ett ekipage av elitrang.

Först till kvarn gäller för paketet, antal tillgängliga paket är 2 stycken. Det är okey att dela paketet med andra företag.

Företagslopp innebär att man sponsrar ett lopp, namnger loppet och får annons i travprogrammet. Segrande häst får segertäcke med företagets logga på. Man ges möjlighet att dela ut pris i vinnarcirkeln och får en segertavla efter. Det är en möjlighet att exponera och marknadsföra sitt varumärke i ett attraktivt sammanhang som ses av många. 

För samtliga paket gäller - Ni väljer själva vart er grupp ska sitta på området i ordningen ni bokar. Om ni önskar plats för fler personer än antalet som ingår i paketen kan det läggas till för en kostnad som beror på antalet. Hör av dig så skräddarsyr jag ett upplägg för dig och företaget.

Riktlinjer - Begränsningarna för event är från 1 juli 3000 personer utomhus på anvisad plats eller 600 personer fritt. Publikplatsen och restauranger ses som olika enheter och man väljer det ena eller det andra och kan inte gå emellan.

Ring eller mejla för mer information och intresseanmälan!

Med Vänliga Hälsningar
Johanna Karlin, travbanechef
0573-638561 johanna.karlin@arjang.travsport.se


infoarjang@arjang.travsport.se