Inger Wouters


Kontaktuppgifter: 

Mobil: 076-7769843
Mejl: inger.wouters97@hotmail.se

Ålder: ​24 år gammal

Sysselsättning: Jag jobbar på systembolaget och kombinerar det med att vara travskoleledare på travskolan =)

Traverfarenhet: Jag har storhästlicens sedan 2019, innan det har jag kört en hel del vanlig motion med häst. Totala traverfarenheten ligger på ca. 6 år men däremot har jag hållt på med hästar i 16 år nu och anser mig ha en god hästvana. Jag har varit skötare på en av travskolans varmblod i 2 år nu och har genom henne kört en hel del snabbjobb, provlopp och intervallpass. 

Egenskaper: ​Jag anser mig själv vara en positiv, nogrann och nyfiken person, som gärna vill lära mig så mycket som möjligt. Är det något jag inte förstår eller är nyfiken på så är jag inte rädd att fråga. Jag sätter hästen först och är nogrann med att allt blir så bra som möjligt. 

Vad vill jag inom travsporten: Att köra häst tycker jag är en av de roligaste saker jag vet och att köra travlopp ger en otrolig adrenalinkick. Jag kör mest för att jag tycker det är så roligt, och har inga större ambitioner än att i framtiden förhoppningsvis få äga och träna en egen häst som ska ut i lopp. 

Vad tänker jag om travrikes unga: Det är ett väldigt roligt initiativ! Det är svårt att komma emellan de kända kuskarna och jag hoppas att det här blir en möjlighet för mig att få köra lite lopp och få lite mer erfarenhet vilket förhoppningsvis gör att jag även senare får chansen att köra åt andra. 

Hjälper gärna tränare med: Allt möjligt! Jag åker jättegärna med som hästskötare på trav, värmer om man vill det. Men även bara vanliga tränings- och snabbjobb, provlopp etc. Jag är öppen för allt och vill gärna hjälpa till så gott det går, det är framförallt kul för mig att få hålla på med hästar och det är det som jag brinner för! 

Det vet du inte om mig: ​Jag är egentligen världens ridtjej, men lyckades bli övertalad till att prova på trav! Nu blir travsporten inte av med mig 😎

Favorithäst: Ligornita

Förebild inom travsporten: Alla! Det är svårt att peka ut en person, man har så mycket att lära sig av och beundra andra personer för olika saker. 

 


infoarjang@arjang.travsport.se