Anjela Smedhult


Kontaktuppgifter:

Mobil: 073-0365493
Mejl: kajsafagel@hotmail.com

Ålder: 21

Sysselsättning: Jobbar heltid som barista.

Traverfarenhet: Jag började på travskolan när jag var yngre för att 2013 ta ponnylicensen. Kört en hel del ponnylopp då jag förr hade egna ponnytravare. 2015 började jag på wångens travgymnasium och gick där 3 terminer, men valde att avsluta gymnasietiden på annan skola och linje. 2019 tog jag storhästlicensen men har inte kört några lopp än!

Egenskaper: Glad, lättlärd och noggrann. Alltid öppen för att lära mig nya saker.

Vad vill jag inom travsporten: Jag skulle vilja bli B-tränare och ha några egna hästar som jag kan träna och tävla med. Uppfödning är något jag skulle vilja prova på i framtiden då det intresserar mig mycket.

Vad tänker jag om Travrikes Unga: Jag tycker att denna satsningen är superbra. Bra sätt att få ut ungdomarna i travsporten så vi får synas och utvecklas. En otrolig möjlighet att få lära sig nya saker!

Hjälper gärna tränare med: Jag hjälper gärna till med lite allt möjligt så som träningsjobb, snabbjobb och provlopp. Följer gärna med som skötare på travdagar. Skulle även vara roligt att få köra något lopp.

Det vet du inte om mig: Jag gillar att kolla på hästauktioner! Kolla in stammar och bilder/videos för att sedan se vad de går för. Utöver travet älskar jag musik och att sjunga!

Favorithäst: Readly Express är en utav mina stora favoriter.

Förebild inom travsporten: Jag har svårt att säga enstaka personer utan jag vill säga att alla som hjälpt mig att utvecklas inom travet är mina förebilder!


infoarjang@arjang.travsport.se