"Bli delägare i 10 %
i välstammade
och talangfulla ettåringen
Takemetoheaven"

 - Nathalie Blom

Nathalie Blom

HÄSTAR TILL SALU
Takemetoheaven

Bli delägare i 10 % av denna fina välstammade ettåring efter Maharajah för en insats på 20 000 kr. Takemetoheaven är ett sto som gör allting rätt i träningen och som visar härlig inställning utöver det vanliga.  Det lyser klass om henne och modern Southgirl (e Alf Palema) är i sin tur efter samma moder som lämnat mångmiljonären Shaft. Den löpande månadskostnaden varierar, 10 % av träningsavgift (ca 300 kr per dag fullpris) och övriga kostnader. Ring mig för mer information och om du vill komma på besök och se hästen.

Jag är en 29-årig tjej från Dalarna som hamnat i Mangskog, Värmland, och mitt namn är Nathalie Blom. Jag har varit proffstränare i tre år och går nu in på fjärde året. Det som gör att jag brinner för travsport är i grunden kärleken till hästarna och att jag gillar kombinationen träning och tävling. Att tävla med mina egna hästar är helt klart det roligaste, men jag ställer gärna upp som kusk och ryttare för andras hästar också. Jag rider även monté och tycker det är minst lika roligt som att köra lopp. Jag kommer närmare hästen och det är en häftig känsla.

Jag är en sann tävlingsmänniska med en bakgrund som elitidrottare inom slalom och det har gett mig mycket som jag tagit med mig till mitt arbete med hästarna. Det är noggrannhet som gäller och minsta detalj är av betydelse för att nå framgång. Jag lägger ner min själ i arbetet med hästarna för att de ska ha de bästa förutsättningarna att presentera för oss som tränar och äger.

Träningsfilosofi

Jag har erfarenheter med mig från olika tränare och rört på mig mycket. Varit tre år i Frankrike och jobbat hos Reijo Liljendahl bland annat. Tagit intryck från andra och därifrån skapat mig en egen filosofi. Tillsammans med sambon Paw Mahony driver jag nu en rörelse där vi tillsammans skapat ett upplägg vi båda trivs bra med.

Basen för vår verksamhet är i Mangskog, strax utanför Arvika, och unghästarna huseras på Årjängstravets stallbacke. Vi tror på naturlig hästhållning med mycket utevistelse och kärlek till djuren avspeglar vårt sätt att arbeta. Det är individuell upplagd träning för varje häst som är pulsbaserad efter behov. Den uppbyggande träning sker sakta så att de hinner ta till sig den. Vi kör motion och intervaller i backe som grund och snabbare inför start samt banjobb vid behov. Det som passar varje häst bäst är mottot, kan vara behov av dressyrträning, styrketräning eller mer snabbhet. Då tränar vi det som hästen behöver. Jag ridtränar gärna som komplement till den vanliga körningen och det tror jag ger mångsidig träning.

Tel: 070 545 70 92
Mejl: Nattha_blom@hotmail.com
Adress:
Nathalie Blom
Rinnen där framme 1
671 96 Mangskog

@stallnathalieblom

Bli hästägare

Vi hjälper dig som är intresserad av hästägande!

Kontakta
Johanna Karlin Travbanechef
0573-638561 johanna.karlin@arjang.travsport.se

eller
Viktoria Runesson sportadministratör
0573-638563 viktoria.runesson@arjang.travsport.se