Travrestaurangen

Från juni öppnar vår Travrestaurang äntligen igen och vi har ny restauratör i form av Hotell Årjäng! Särskilda restriktioner och regler gäller.  

Det är förbokning av bord som gäller och ingången till resturangen blir bakom byggnaden med parkering på särskilt plats på drive-in-området. Resturangen ses som en egen enhet på området och det betyder att om man bokar bord på resturangen är det där man tillbringar travdagen och man kan inte röra sig på resten av området. Boka din plats hos Hotell Årjäng redan nu.

Det gäller särskilda restriktioner i restauranger just nu på grund av pandemin och detsamma gäller hos oss. För närvarande max 4 personer vid varje bord och avstång enligt vissa regler som självklart följs i restaurangen.

På Travrestaurangen är stämningen alltid på hög nivå. Restaurangen är en etagerestaurang och restaurangens placering gör att du alltid har en perfekt utsikt över travbanan oavsett var du sitter, samtidigt som du avnjuter en god buffémiddag där fokus ligger på hög kvalitet på råvaror och god service.

Vi har även en riktigt trevlig à la carte-meny.

Restaurangen är utmärkt för såväl små som stora sällskap. Längst till vänster i restaurangen finner du en helt ny loungeavdelning. Där kan ni med samlas innan eller efter middagen för en drink eller kanske bara en kopp kaffe med kaka.

För sällskap större än 6 personer kan ni bli placerade vid flera bord i anslutning till varandra.

Bra att veta:
Alla notor betalas i baren.
Avbokning av grupper större än 10 personer gäller en vecka.
Sen avbokning debiteras.

Meny hittar du på respektive tävlingsdag.

På Travrestaurang är stämningen alltid på hög nivå. Restaurangen är en etagerestaurang och restaurangens placering gör att du alltid har en perfekt utsikt över travbanan oavsett var du sitter,
samtidigt som du avnjuter en god buffémiddag där fokus ligger på hög kvalitet på råvaror och god service. Särskilda restriktioner och regler gäller. 

Boka bord

Restaurang Travmuseet

I stallbackskurvan uppe på berget ligger Restaurang Travmuseet. Öppet varje travdag och serverar lunch på vardagar.

Kiosk/café spelhallen

Inte öppet nu. 

Hotell Årjäng driver även en kiosk i spelhallen som är öppen de flesta travdagar, med enklare förtäring och fika. 

Damklubbens kaffestuga

Damklubbens kaffestuga är öppen för take-away.

Övrig servering

Hotell Årjäng erbjuder ett utbud av mat & dryck i tälten vid berget & tältet utanför spelhallen. Årjängs IF säljer hamburgare med mera utvalda travdagar.

 

Boka bord

Boka här