Samarbete

Vi skräddarsyr ett samarbete enligt era önskemål!
Vi erbjuder samarbete kring event där vi kan göra gemensamma arrangemang kring en travdag, vi erbjuder exponering i olika former samt hästupplevelser, stora som små. 

Exempel på event vi kan genomföra är personalaktiviteter, kickoff, konferens, travdagar med teman som fokuserar på kunder & leverantörer, jippon, mingel, endast fantasin sätter gränser.

Vi har en Travrestaurang med möjligheter att ta emot större grupper och vi samarbetar med Restaurang Travmuseet och Nordiska Travmuseet kring konferens med mera.

Travskolan, vår utbildningsverksamhet för alla åldrar, kan skapa upplevelser med hästen som tema för mindre och större grupper. Dessa upplevelser kan ske i samband med andra event eller aktiviteter. 

Låt oss få vara med och skapa något extra för dig och ditt företag!

Den viktigaste travhelgen på året, det traditionella STORTRAVET i juli, då eliten besöker oss och gör upp i Årjängs Stora Sprinterlopp kan du som företag bli partner till. Över tiotusen människor besöker oss denna travdag och ditt företag kan bli en del av denna storhelg tillsammans med Årjängstravet.

Tveka inte att kontakta mig!
Johanna Karlin
Travbanechef
0573-638561 johanna.karlin@arjang.travsport.se