Aktiviteter

Ponnylopp

Köp ett ponnylopp till dig och dina anställda där ni står för körningen tillsammans med en ponnykusk som sitter bredvid. Vi har fem ponnyer till vårt förfogande och kan köra upp till två heat. Loppen refereras och ni får med er en vinnar-dvd hem.

Kombinera gärna med ett möte i vår konferensanläggning, middag på travrestaurangen eller som ett inslag under ert travbesök.

För mer information kontakta Sandra Edvardsson på
073 830 26 69 eller sandra.edvardsson@arjang.travsport.se

Dubbelsulky

Är du intresserad av lite högre farter och vill känna på hur det känns att sitta bakom en häst på banan? Då kan du följa med och värma upp en travhäst eller vara med och defilera ett riktigt lopp.

Om du vill får du även vara med och förbereda hästen före och efter körturen. Anmäl dig själv, en kompis eller ett helt gäng. Överdragskläder, glasögon och hjälm finns att låna.

Pris: 800 kronor vanliga tillfällen, V75  1000kronor

Är ni en hel grupp? Mejla eller ring för mer information.

Kontakt: Sandra Edvardsson på 073 830 26 69 eller sandra.edvardsson@arjang.travsport.se

Kunddag

Ta med dina kunder på trav. Vi tar emot i entrén, delar ut program och ger en guidad rundvandring på stallbacken. Dessutom presenterar vi travsporten och delar ut tips inför dagens lopp, samt bjuder på förfriskningar. Vill ni testa på ponnylopp eller köra dubbelsulky så fixar vi det.

Efter besöket på stallbacken visar vi er till era bokade bord i restaurangen där ni får njuta av en tvårätters middag samtidigt som tävlingarna pågår.

För ponnylopp tillkommer ett fast belopp om 3 500 kronor (exkl. moms), tandemsulky 600 kronor per person (exkl. moms).

Kontakta Johanna Karlin, johanna.karlin@arjang.travsport.se