Företagssamarbete

Vi skräddarsyr ett samarbete enligt era önskemål!


Vi erbjuder samarbete kring event där vi kan göra gemensamma arrangemang kring en travdag, vi erbjuder exponering i olika former, hästupplevelser, stora som små samt partnerskap till vårt STORTRAV med Årjängs Stora Sprinterlopp som huvudloppet.

Exempel på EVENT vi kan samarbeta kring är travdagar med teman som fokuserar på kunder & leverantörer. Ditt företag kan köpa en hel travdag och själv bestämma innehållet och upplägget den travdagen. Ditt företag eller din förening kan köpa ett lopp under en travdag. Andra event vi kan arrangera är personalaktiviteter, kickoff, konferens, jippon, mingel, endast fantasin sätter gränser.

Vi har en Travrestaurang med möjligheter att ta emot större grupper och vi samarbetar med Restaurang Travmuseet och Nordiska Travmuseet kring konferens med mera.

EXPONERING kan ske på olika sätt, innanför och utanför arenan, och vi hittar lösningar enligt era behov och önskemål. Vi erbjuder även en digital skylt med exponeringsöjligheter mot E18.

Travskolan, vår utbildningsverksamhet för alla åldrar, kan skapa HÄSTUPPLEVELSER där hästen är temat för mindre och större grupper. Dessa upplevelser kan ske i samband med andra event eller aktiviteter. Dubbelsulky är en av dessa häftiga hästupplevelse, åk med i en sulky med en rutinerad kusk bakom, under en travdag eller vid annat tillfälle.

Låt oss få vara med och skapa något extra för dig och ditt företag!

PARTNER

Den viktigaste travhelgen på året, det traditionella STORTRAVET i juli, då eliten besöker oss och gör upp i Årjängs Stora Sprinterlopp kan du som företag bli partner till. Över tiotusen människor besöker oss denna travdag och ditt företag kan bli en del av denna storhelg tillsammans med Årjängstravet.

Tveka inte att kontakta mig!
Johanna Karlin
Travbanechef
0573-638561
johanna.karlin@arjang.travsport.se


infoarjang@arjang.travsport.se