Clinic med Camilla Backe Svensson

Ta chansen att utvecklas ihop med din häst från ryggen. Möjligheten finns med jämna mellanrum i Årjäng då instruktör Camilla Backe Svensson besöker orten kontinuerligt. Ridträning är ett utmärkt sätt att träna sin travhäst. Få den mjuk, smidig och mentalt avslappnad samt liksidig, spänstig och jämnt musklad. Camilla hjälper dig att på ett enkelt sätt nå din mål oavsett din och din hästs kunskapsnivå.

Man rider oftast två och två under 1 timme och priset per lektion är cirka 500 kr (inräknat är så allt så som lektionsavgift, ridhushyra och resekostnader).

Nästa tillfälle är söndag 24-25 november och platsen är ridhuset på Nordmarkens ridklubb.

Det brukar sällan vara några problem att ta med en travare till ett ridhus trots att de aldrig varit där.

Maja Wiik hjälper till om du känner dig osäker och är också den som ansvarar för anmälningarna till dagen. Vill du ha med en häst men inte någon ryttare hjälper Maja till.
Anmälan är senast fre 16/11 till Maja: 070-655 82 40

Ord från instruktör Camilla
” Jag välkomnar alla ekipage oavsett inriktning och nivå. Mål är till för att nås och problem är till för att lösas. Stora som små. Jag vill förmedla en kunskap och förståelse i orsak och verkan. Varför blir det som det blir när vi gör som vi gör? 

Jag rider ofta själv hästarna jag möter på mina clinics för att förvissa mig om att det jag tror mig se från marken också stämmer med det du har under dig och mellan dina hjälper vid ridningen. När clinicen är klar vill jag att du som deltagare ska känna att du fått med dig redskap hem för att kunna träna vidare och utvecklas med din häst.” 

Camilla på en varmblodstravare.