Årjängtravet söker vikarie – Sportadministratör

Vi söker dig som vill vikariera hos oss på sportkontoret på Årjängstravet som SPORTADMINISTRATÖR under en föräldraledighet.

Arbetsuppgifter: Kontors- och föreningsadministration, assistentuppgifter inom ekonomi och travsport samt arbeta med kommunikation. Du kommer att vara travbanechefens närmsta kollega och du kommer att delta i arbetet kring att planera, genomföra och följa upp det som sker i verksamheten så som möten, tävlingsdagar och övriga event.

Om dig: Intresse, kunskap eller erfarenhet av travsport, administration, redovisning, lön, arbete med text och bild på olika vis som hemsidor, sociala medier, annonser och utskick.
Vi söker dig som gillar förändring och som vill vara med i utvecklingen av Årjängstravet, för våra aktiva i regionen och som arrangör av event-tävlingsdagar. Du är glad och positiv i möten med kollegor och andra, har ett eget driv och initiativförmåga och brinner för travsport. Du tycker service är viktigt, är noggrann, strukturerad, ansvarstagande och gillar att arbeta i team. Personliga egenskaper värderas högt. Du har körkort med tillgång till egen bil.

Det är meriterande om du även kan arbeta som ledare i vår utbildningsverksamhet Travskolan och ansvara för egna kurser.

Tjänstens omfattning: Deltid enligt överenskommelse, tillträde sker helst 1 mars  eller enligt överenskommelse och vikariatets längd är minst ett år. Lön enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats där vi som arbetsteam och travbana strävar mot att hela tiden utvecklas och förbättras. Under 2019 arrangerar vi 18 tävlingsdagar, två ponnyheldagar och flera mindre event och lokala tävlingar. Vårt största event är Stortravet 12-13 juli med Årjängs Stora Sprinterlopp som största loppet.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev via mejl senast söndag 20 januari till travbanechef Johanna Karlin: johanna.karlin@arjang.travsport.se
Mejla eller ring om du har frågor om tjänsten 0573-638561

Intervjuer kan komma att ske löpande när ansökningar inkommer.