Sponsordag

Välj att marknadsföra ert företag i samband med tävlingarna! Det kan röra sig om att ”köpa” hela dagen, annonsera i programmet eller att sponsra ett lopp. Då ser uppläggen ut som följer:

”Köpa” en dag, pris 25 000kr (exkl moms/skatt)

Dagen rubriceras i vår marknadsföring som t ex PEAB-dagen, Westra Wermlands Sparbanksdagen etc. Era kunder/personal har fri entré om ni så önskar. Det står er fritt att dela ut information till publik/aktiva på travet. Ni får lyfta fram ert varumärke på banderoller, roll-ups, flaggor o dyl. Ni är med och rubriksätter samtliga lopp (t ex låter era kunder vara med och synas). Då ingår annons i programmet, ert företagsnamn rubriksätter loppet, speaker läser upp företagspresentation i samband med defilering, ni är med vid prisutdelningen till vinnande ekipage. Hederspriser medtas av er om inte annat är överenskommet.

Sponsra ett lopp, pris 5 000kr (ej V75-dag).

Då ingår annons i programmet, ert företagsnamn rubriksätter loppet, speaker läser upp företagspresentation i samband med defilering, ni är med vid prisutdelningen till vinnande ekipage. Hederspriser medtas av er om inte annat är överenskommet.

Annons i programmet, pris 2 000 kr (exkl moms/skatt) för halvsida och 4 000 kr för helsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *