Vill du bli hästägare?

Andelshästar till salu hos våra tränare

 Mixhästen

 

_________________________________________________________________________________________

 Västra Värmlands Travhästägareförening

www.vvthf.se

VVTHF bildades 1946 och har sedan dess varit en aktiv förening. Föreningen anordnar bl.a. provlopp. Varje år arrangeras en hästägardag i samband med travtävlingar vid Årjängstravet.
Travhästägareföreningen arbetar bl.a. för att:
– tillvara ta hästägarnas intressen vid travtävlingar
– öka intresset för hästägande och för travsporten

Till dig som är ny hästägare eller vill bli:
Vi kan erbjuda dig insyn i travsporten genom att du får erbjudande om ”praktik” tillsammans med någon av oss som idag bedriver mindre uppfödning och träning av häst på amatörbasis och är medlem av föreningen. Tag kontakt med Ordförande eller Sekreterare som sedan vägleder er vidare för bästa hjälp. Kontaktuppgifter finns här under.

Ni som redan idag äger travhäst uppmanas att komma med idéer och uppslag på hur vi gemensamt kan bibehålla och även rekrytera nya medlemmar till travsporten.

Tillsammans är vi starka!!

Du är välkommen att bli medlem i VVTHF om du är ägare till en travhäst eller delägare. Medlemsavgiften är för närvarande 100:- och du betalar in på Postgiro: 26937-3 uppge: namn, adress, telefonnr och ev. e-post.

Styrelsen: Östen Johannesson (Ordf), Olle Nilsson (Vice Ordf), Jan Nylander (Sekr), Maritha Beckman (kassör), Maria Persson, Anders Danielsson, Mats Andersson, Gunnar Kylén.

Östen 070/6671023.
Maritha 0531/20088.