Kategoriarkiv: Spel

Ställning Nordmarksmästaren efter omgång 1

nordmarksmastaren

Hela 40 tävlande var med från starten av årets upplaga av Nordmarksmästaren! Av dessa lyckades 14 stycken att sätta sina spel och titelförsvararen Martin Frykler visade direkt vart skåpet ska stå och drog till ledning. Det är dock jämnt i toppen och nästa omgång är den 4:e maj. Då är det för övrigt sista chansen för nya deltagare att ge sig in i leken!

Experternas tips

nordmarksmastarn_even

Intresset för den 2014 års upplaga av Nordmarksmästaren är stort och ett flertal tipsexperter har gett sig in i den prestigefyllda kampen. Här hittar ni deras drag till dagens tävlingar:

Nordmarksmästaren 2014

nordmarksmastaren

Nordmarksmästaren återkommer även i år!
För fjärde gången har det har blivit dags att utse årets bästa tippare på Årjängstravet!

Hallå där, Magnus Jakobsson…

magnusjakobsson

…som onekligen spelar huvudrollen i V64:ans första avdelning på Årjängstravet imorgon. Själv kör du egentränade Greve E. men du har också bra koll på Berne Gustafssons tipsetta Änglasjöns Ängla. Är det rätt att hon är tippad först?
- Ja, nu är det 1600 meter och det är hon gynnad av men hon är lite upp och ner i prestationerna. Senast t ex, trodde jag bara hon skulle försvinna men det hände inte mycket när jag skulle köra. Min egen Greve E. tror jag är lite tuffare och har mer hårdhet för Ängla är inte så jättemodig.
Men du tror ändå hon har större vinstchans?
- Hon är snabb ut och har rätt förutsättningar och jag tror inte jag kommer förbi det från början men min får ändå inte räknas bort.
Du har även kört Open House en hel del, men han är väl bortlottad här?
- Ja, han har sämst chans av de tre.

Mycket snack om Norges största

131004lexrodney

Lex Lodney? Lex Lodney? 
Jodå, en av de hetare segerkandidaterna i V64:ans sista avdelning i Årjäng på söndag har fått sitt namn efter Norges störste travidol genom tiderna. 
- Det är mycket snack om det här, säger tränaren Gjermund Gravdal.

V64-tips söndag 6/10

expertenstips_goran

Program söndag 6/10

program131006

Ladda ner söndagens program som pdf. Hämta!

Hallå där, Morgan Ivarsson…

130921morganivarsson

…som har ett stall i högform och startar tre egna hästar på Årjängstravet idag.
Det går bra nu Morgan.
- Ja, hästarna har gått bra och det är kul när man kan vara med och köra lite i loppen.
Du har några intressanta hästar till start idag och vi börjar med debutanten Undying Lands i första loppet.
- Det är en häst som får börja vara med och starta. Han tränar rätt så bra men är nog ingen vinnare direkt. Han kan nog en 1.18-tid men det tror jag nog inte räcker. Publiken kommer i alla fall att få se en fin häst.

Hallå där, Angelica Gustafsson…

130919indrasouthwind

…vars Indra Southwind gör lite halv-comeback på fredag efter en tids frånvaro. Vi måste dock börja med att fråga varför du inte kör själv?
- Jag är gravid så därför kommer jag inte att köra några mer lopp i år.
Efter en fenomenal fjolårssäsong med fem segrar har det väl inte fungerat lika bra i år och det har ”bara” blivit två segrar än så länge. Vad tycker du själv?
- Hon började året väldigt bra men sedan fick vi bakspår i någon start och blev även påkörde i två lopp så därför har hon galopperat men jag tycker inte det har varit hennes fel.

Tips fredag 20/9