Kristian Lindberg årets champion

För 32 år sedan blev Ove R Andersson champion på Årjängstravet.
Idag hyllades hans svärson Kristian Lindberg för samma bedrift.

Ingen Årjängstränare har lyckats blir champion på hemmabanan sedan Ove R tog hem titeln 1985. I år blev det dock ändring på det då Kristian Lindberg tog hem årets titel. Kristian ledde inför den avslutande tävlingsdagen och när tvåan Magnus Jakobsson tvingade stryka sig p.g.a. sjukdom var det bara Carl Johan Jepson som utgjorde ett hot. Han var dock tvungen att vinna fem lopp men den uppgiften blev honom övermäktig. Det här var Kristians andra championat för året då han tidigare även blev champion på Arvika för andra året i rad.
– Jag har valt att matcha hästarna på hemmaplan och tycker det är kul att tävla här och visst har jag haft det här som mål sedan jag kom hit. Det viktigaste är dock att tränarrörelsen går bra och det har den gjort nu så då har vi lyft oss, förklarade Lindberg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *